HASTANEMİZDE İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ DR. MEHMET SAİT AVAR BAŞKANLIĞINDA MALİ, KALİTE VE TIBBİ DURUMU DEĞERLENDİRMEK AMACIYLA KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güncelleme Tarihi: 01/08/2018

IMG_5417.JPG
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Sait AVAR başkanlığında Mali, Kalite ve Tıbbi durumu değerlendirmek amacı Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Sait Avar bey, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Abidin TÜZÜN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Abdullah ŞEN, Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcıları Muhtesi ÖĞER ve Abdullah BAYTAR'ın katılımıyla hastanemiz verimlilik ve finansal analizi yapılarak değerlendirilmelerde bulunuldu.