Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Hastanemizi Ziyaret Etti.

Güncelleme Tarihi: 09/11/2018

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Abidin TÜZÜN, hastanemizde tadilat çalışmaları devam eden ve 10 yataklı olarak planlanan palyatif yoğun bakım ünitesindeki çalışmaları yerinde görmek amacıyla hastanemizi ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında hastane yöneticilerimiz ile yüklenici firma temsilcilerinden bilgi alan Tüzün, ayrıca, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi tarafından boşaltılarak hastanemize tahsis edilen ek bina giriş katındaki poliklinik planlamaları hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Palyatif WhatsApp Image 2018-11-09 at 14.27 (1).jpeg
Palyatif WhatsApp Image 2018-11-09 at 14.27 (3).jpeg