İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Sait Avar Semt Polikliniğimizi Ziyaret Etti.

Güncelleme Tarihi: 20/02/2019

Diclekent Bulvarı Tesisler Kavşağında bulunan Çocuk Hastalıkları Hastanesi Semt Polikliniğimizi ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Sait Avar’a; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Abidin TÜZÜN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Abdullah ŞEN, başhekimiz Uz. Dr. İzzettin TOKTAŞ ve hastane idarecileri eşlik etti. İdarecilerimizle yapılan değerlendirmeden sonra hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Avar, temaslarının ardından Semt Polikliniğinden ayrıldı.

Semt (2).jpeg
Semt (1).jpeg