ASKOM Şubat 2019 Toplantısı Hastanemizde Yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 27/02/2019

İl genelinde sunulan Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığınca Organize edilen Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyon (ASKOM) Şubat ay’ı toplantısı, 27/02/2019 tarihinde Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri ile kamu ve özel hastane yöneticilerinin katıldığı toplantıya hastanemizi temsilen Başhekimimiz Uzman Dr. İzzettin Toktaş ile Başhekim Yardımcısı Dr. Orhan Özel katıldı.

Askom Şubat (2).jpeg
Askom Şubat (1).jpeg