Organ Bağışı Haftası Farkındalık Etkinlikleri

Güncelleme Tarihi: 21/11/2019

Farkındalık etkinlikleri çerçevesinde organ bağışının öneminin altını çizmek ve farkındalığı artırmak amacıyla öğrencilere sunum yapıldı. Sunumda organ bağışının bir insana    yeniden hayat verdiği vurgusu yapılarak bu durumun bir gün her insanın başına gelebilme ihtimaline karşı duyarlı olunması çağrısı yapıldı.

Hastanemizdeki standımızda; amacımız organ bağışı konusunda toplum bilinci oluşturmak tüm kesimlerin konuya ilgisini artırmaktır. Bu nedenle hastane girişindeki standımızda bağışları kabul edilerek,  organ bağışı bekleyen hastaların bir nebze olsun yardım eli uzatan vatandaşlarımıza gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederek,  bunun dışında da hastanemiz organ bağış birimine gelerek bilgi ve bağışta bulunabilirler.

Ekran Alıntısı.JPG

,