Hastanemizde “Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP)” Tatbikatı Yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 02/07/2019

Hastane Afet ve Acil Durum Planı  (HAP) kapsamında Hastanemizde “Masabaşı Tatbikatı” ve “Saha Tatbikatı” Gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi uygulayıcı eğitmenleri, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığına Sivil Savunma Birim sorumlusu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı eğitmenleri ile hastanemizde Afet ve Acil Durum Planı kapsamında görevli personellerin katılımıyla yapılan tatbikat; başarılı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi.

Hap Tatbikatı (1).jpeg
Hap Tatbikatı (2).jpeg