MESAİ DIŞI POLİKLİNİK HİZMETİNE BAŞLANDI

Güncelleme Tarihi: 11/01/2020

Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde mesai dışı poliklinik açılışı yapıldı. Açılışa Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İzzettin Toktaş, Başhekim Yardımcısı Dr. Orhan Özel, hastane personeli ve vatandaşlar katıldı. Gün içerisinde hastaneye gitme fırsatı bulamayan vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla başlatılan "Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti" uygulaması; hafta içi her gün 17.00 – 23.00 saatleri arasında, hafta sonu ise saat 10.00 – 23.00 saatleri arasında bir Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniği açık olacaktır.

WhatsApp Image 2020-01-10 at 16.36.19 (2).jpeg