Yaz Staj Duyurusu

Güncelleme Tarihi: 19/03/2021

YAZ STAJ DUYURUSU!....

Hastanemizde yaz stajı için ( 03.02.2020-17.02.2020) tarihleri  arasında öğrenci alımı yapılacaktır.Kayıt için gerekli olan evraklar aşağıda belirtilmiştir. Eksik veya doldurulmamış evrak alınmayacaktır . Kayıt için öğrencinin başvuru yapması gerekmektedir.Öğrencinin staj yapacağı tarihler kurumumuz tarafından belirlenecektir.

Kayıt için istenen evraklar:

_3 Adet sözleşme

_1 Adet öğrenci belgesi

_1 Adet kimlik fotokopisi(fotokopi kağıdına öğrencinin telefon numarası yazılacak.)

_1 Adet tek hekim sağlık raporu

_ Akbank Hesabı( DİYARBAKIR 2. Sanayi Şubesinden açtırtılacaktır,zorunlu)

_1 Adet SGK giriş belgesi (SGK giriş belgesinde öğrencinin staja başladığı güne  ait  tarih belirtilmelidir.)

Not:(Kayıtlarımız 03.02.2020 tarihinde öğleden sonra 13:30 da başlıyacaktır.)

İŞLETME BİLGİLERİ JPG.JPG