12 Mayıs Hemşireler Günü Etkinliği
16 Mayıs 2024

"12 Mayıs Hemşireler Günü" vesilesiyle, hastanemizde bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe İl sağlık Müdürümüz  Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU,  Kamu Hastaneler Başkanı Op. Dr. Süleyman Öden, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Recep Gökçe hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Serhat Samancı, Başhekim Yardımcılarımız Dr. Murat Bayrak, Dr. Cengiz Kaya, Dr. Orhan Özel, Ecz. Rümeysa Batal, Destek ve Kalite Müdürümüz Şiyar Karar, Sağlık ve Bakım  Hizmetleri Müdürümüz Hayat Yıldız, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Özkan Gündüz,  katıldı. Etkinlikte hemşirelik mesleği, hemşirelerin hastalarıyla duygusal bağı ve çalışma yaşamına dair bir slayt gösterimi yapıldı, ardından birim sorumlularına ve meslekte 30 yılını dolduran Hemşirelere teşekkür belgesi takdim edildi.

• h1
  • h2