Hastane Çalışanlarımız İşaret Dili Eğitimi Alıyor
29 Ocak 2019

Hastanemizde Sağlık Personeli İşaret Dili Eğitimi Alıyor.

Konuşma ve işitme engeli bulunan hasta ve hasta yakınlarıyla daha kolay iletişim kurmak amacıyla Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi personelleri “İşaret Dili” eğitimi alıyor. Halk Eğitim Merkezi eğiticileri tarafından verilen eğitim yaklaşık 2 ay sürecektir. Hastanemizde gerçekleştirilen eğitimi başarıyla bitiren sağlık personeline sertifika verilecektir.

Özellikle hastalık durumunda iletişimin önemi daha da artmaktadır. Bu sebeple hastanemize başvuran konuşma ve işitme engelli vatandaşlarımızla daha rahat iletişim kurmayı ve onlara daha iyi şartlarda sağlık hizmeti sunmayı önemsiyoruz. Son derece önemli bulduğumuz bu kursu düzenleyen Diyarbakır Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Rojda Mazak ve kursa devam eden personellerimize teşekkür ediyoruz.

İşaret Dili WhatsApp Image 2018-12-04 at 09.31 (2).jpeg

İşaret Dili Eğitimi (2).jpeg